Mandag 21. oktober kl. 19 får vi besøk av duoen Våk i KonsertGalleriet! Våk består av Anne Sørtømme på accordion, og Kirsti Nørstebø på klarinetter. Anne og Kirsti har spilt sammen i en årrekke i forskjellige bandprosjekter, men ønsket å arbeide sammen i et tettere og mindre format. Våk spiller skandinavisk og jødisk folkemusikk i egne arrangementer. Sammen skaper de et kontrastfylt og transparent uttrykk som garantert vil berøre.

Billetter: 200/150 kort eller kontant i døra!

Kirsti Nørstebø er utdannet klassisk klarinettist med mastergrad fra konservatoriet i Trondheim (NTNU). Hun har tidligere jobbet som distrikts-musiker i Ofoten og har gjennom denne jobben turnert i store deler av Nordland. Kirsti har hatt oppdrag for blant annet TrondheimSolistene, Umefolk, Olavsfestdagene og Trondheim kammermusikkfestival.Kirsti er i dag bosatt i Trondheim, og i tillegg til å være utøvende musiker jobber hun også som pedagog og dirigent. Gjennom bandet Shira Etana Klezmerensemble har Kirsti turnert i Russland, England og store deler av Norge. Bandet har utgitt CD-en ”Spiel Klezmer” og deltatt i Kjempesjansen på NRK.

Anne Sørtømme er utdannet musikkviter med mastergrad fra NTNU. Er også utdannet musikk- og dramapedagog ved NTNU og har studert komposisjon ved konservatoriet i Trondheim (NTNU). Har spilt i konstellasjoner som Shira Etana Klezmerensemble, Oy Vey Zmir Klezmerband, Chag Sameach, Bajan og Jabber Wockie. Hun har deltatt på turnéer i Russland og England, gitt ut CD-en ”Spiel Klezmer”, deltatt på Kjempesjansen i NRK og turnert i Norge. Har ellers bidratt som både utøver og komponist på CD-en ”Ear” med kammerensemblet Bajan. Anne jobber i dag også som pedagog og dirigent.