Kosmorama gjentar fjorårets suksess, og har gleden av å invitere til utekino i bakgården på Cafe Ni Muser 11. desember! Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Lite er bedre for julestemningen enn klassisk julefilm i hyggelige omgivelser. Vi viser Alene Hjemme 2 – Forlatt i New York! Det blir mulighet for å kjøpe gløgg, kakao, julebakst og pølser med brød som du kan steke på bålpanna. Eller du kan gjøre en helaften av det, og gå for julematbuffet inkludert dessert til bare 195 kroner!

Filmen starter klokken 18.00, men Cafe Ni Muser er åpen fra klokken 11.00. Det kan være lurt å komme tidlig for å sikre seg plass. Det blir satt opp varmelamper, men vi anbefaler alle å kle seg godt. Og ta gjerne med pledd!

I fjor var over 700 mennesker innom bakgården for å se den første filmen i Alene Hjemme-serien sammen med oss. Vi håper trondhjemmerne nok en gang vil samles i bakgården på Cafe Ni Muser for å ønske juletiden velkommen. Vi ses!

Om Alene hjemme 2 – Forlatt i New York (1992):To år etter handlingen fra forrige film, skal familien McCallister igjen på juleferie. Kevin klarer ikke å holde følge med familien når de løper for å rekke flyet til Miami, og havner ved en feil på et fly til New York. Han storkoser seg i byen som aldri sover, men snart får han et ikke så gledelig gjensyn.