Trio no Treble er igjen klar for den årlige julekonserten på Konsertgalleriet! Denne gangen feirer de albumslipp av sitt splitter nye julealbum. I tillegg har de med gjestesolist, sopran Karen Mathilde Heier Hovd!
For å kunne spre julestemning til flest mulig i trygge rammer har vi satt opp to konserter denne kvelden. Velg om du vil gå på konserten kl. 17.00 eller 18.30 når du kjøper billett. Kun forhåndssalg!
Trio no Treble er i utradisjonell tro en trio med bratsj, cello og kontrabass! En trio uten diskant, kun mørke røster og dyp klang. Kan det bli bedre?
Trioen består av:
Lars Marius Hølås – bratsj
Eivind Rossbach Heier – cello
Jostein Bolås Brødreskift – kontrabass
Trio no Treble ble stiftet sommeren 2017, og har siden oppstarten spilt flere suksessfulle konserter i Trøndelagsregionen, rundt i Norge, og i Serbia. De har også vært festivaltrio på Festspillene i Helgeland, samt spilt egne konserter på Hamar og Operaen i Oslo, for å nevne noen. Trioen har nettopp gitt ut sitt aller første album. De er kjent for sin lekne tilnærming til både folkemusikk, klassisk musikk, samt sine spreke tolkninger av ny popmusikk!
Karen Mathilde Heier Hovd er nyansatt i Det Norske Solistkor, og masterstudent ved Norges Musikkhøgskole hvor hun studerer under Professor Randi Stene.
I 2018 var Karen solist under åpningen av tidligmusikkfestivalen i Leipzig, og året etter var hun å høre som Amor i Trondheim Symfoniorkester og Opera (TSO) sin oppsetning av Glucks «Orfeo ed Euridice».
I 2020 har Karen vært solist i en fremførelse av Mahlers “Des Knaben Wunderhorn” i Ridehallen etter et lengre prosjekt med Vasily Petrenko, og blir senere i år å høre som sopransolist i Händels “Messias” med Barokkanerne.
Dette er aller første gang Trio no Treble og Karen Mathilde Hovd opptrer sammen. Det er bare å glede dere til å komme skikkelig i julestemning!