19. desember kl. 18 kommer Trio no Treble for femte året på rad til KonsertGalleriet for å spille julen inn med sin mørke røst og dype klang!
Trio no Treble er i utradisjonell tro en trio med bratsj, cello og kontrabass! De er kjent for sin lekne tilnærming til både klassisk musikk, folkemusikk, samt sine spreke tolkninger av ny popmusikk. Med andre ord så spiller de musikk i alle sjangre og til alle anledninger.
Trio no Treble består av:
Lars Marius Hølås – bratsj
Eivind Rossbach Heier – cello
Jostein Bolås Brødreskift – kontrabass
Siden 2017 har de spilt mange suksessfulle konserter rundt i Norge, Sverige og Serbia. I sesongen 2020-2021 spilte de blant annet konserter på Ibsenhuset i Skien, Flekkefjord, Nordfjordeid, Bodø og Røst. De har også tre år på rad vært festivaltrio på Festspillene Helgeland, samt spilt konserter i Kristiansund og på Operaen i Oslo. I desember 2021 var de på juleturné sammen med Bettan, Are Hembre og Trond Hustad, noe det gjentar julen 2022. Høsten 2022 feiret de sitt 5-årsjubileum med bl.a. konserter i Gewandhaus i Leipzig, og Konzerthaus Berlin.
I tillegg er de aktive på sosiale medier, og har under koranapandemien blant annet hatt et musikalsk samarbeid sammen med Arve Tellefsen. Under pandemien ble Trio no Treble omtalt i det britiske magasinet «The Strad» hele tre ganger, og de fikk internasjonal omtale med en video de laget sammen med ei nepalesisk sangerinne.
Det er bare å glede dere til ordentlig julestemning med Trio no Treble!