Trio Ilsvika er en trio med fløytisten Andrea Otterstad Johansen, cellisten Georij Ildejkin og pianisten Anna Shumilova. Søndag 6. desember kl. 18 spiller de konsert i KonsertGalleriet!
Kjøp din billett her! OBS: kun forhåndssalg
Trioen startet opp høsten 2020 da vi oppdaget at vi var tre musikere som bodde i den samme blokka. Det var en stor glede for alle tre! Ingen har turt å spørre de 100 andre naboene om de også deler den gleden med oss. Det vi liker så godt med akkurat denne besetningen er at det kan klinge utrolig fyldig og vakkert med store klanglige og harmoniske muligheter og et enormt register å spille på. Man skal heller ikke glemme alt det fine repertoaret som er komponert for besetningen.
I denne konserten vil dere få høre et variert og velklingende utvalg av musikk. Mye kan knyttes til at det snart er jul, men det vil også bli noe fra storslagne verker som originalt er skrevet for denne besetningen. Vi kan røpe at det vil bli musikk fra balletten “Nøtteknekkeren” av Tchaikovsky, noe tradisjonell julemusikk, litt fra Carl Maria von Weber vakre og virtuose trio, litt nyttårsvals. og kanskje kommer Askepott innom en tur.