Søndag 12. juni kl. 19 presenterer vi den Oslo-baserte soulvokalist Thea Paulsrud i Galleriet!
Thea har en ekstraordinær evne til å fange publikums hjerter og trigge dansefoten. Med blues i blodet fra ung alder, formidler Thea ærlige tekster og sjelfulle melodier, som synliggjør en gammel sjel i et ungt menneske. Sammen med noen av de dyktigste karene hun kjenner ivaretar hun et tradisjonelt akustisk lydbilde krydret med historiefortelling fra samtidas ungdomskultur og tankesett.
Med et bredt spekter av forbilder, uttrykker Thea kraftige fraser i tråd med Aretha Franklin og Janis Joplin, før hun elegant tilstår såre erkjennelser på bølgelengde med Norah Jones. I samspill med hver av bandmedlemmenes referanser, med spenn fra Knut Reiersrud til Frida Ånnevik, skapes en sprudlende men reflektert — sofistikert men avslappet, konsertopplevelse.
Bandet har siden sommeren 2019 spilt konserter på festivaler så vel som i intime puber, hovedsakelig på Østlandet. I september 2021 utga Thea sin debut-EP, med tilhørende konserter på Østlandet og releasekonsert for fullsatt sal på Salt Art & Music. Radio Revolt bet seg i sin anmeldelse merke i tittellåta Safe Haven, som både “festleg, deilig og sjølvsikker, og stemma til Thea er som kruna på verket”. Videre konserter i 2021 ble ikke noe av, av årsaker vi ikke nevner med navn – men nå, med sola i ryggen, er gjengen mer enn klare for å vise frem repertoaret!
Thea Sørli Paulsrud – Vokal
Matias Steinnes Christoffersen – Keys
Øyvind Kløve Kjernlie – Gitar
Torkil Hjelle – Kontrabass
Vegard Staum – Trommer
Foto: Erlend Viksand