Ni Muser`s anti pasti

En sosial måte å spise et måltid på…
Bordet blir fortløpende fylt av forskjellige
anti pasti anrettet på spennende vis, med smaker fra Midt-Norge.
Vi tar dere fra kysten til fjellet og tilbake til dessertgryta igjen.

Meny

Bruschetta med tomatconcasse og skjørost fra Røros
Italiensk grønnertersuppe med røkt sikkrem fra Femunden
Paella med hvitløksmarinerte blåskjell
Bresola fra Røros med fennikelsalat
Jordskokksuppe med tørket spekeskinke fra Øyna gård
Kyllingalantine av Ytterøykylling med ertekrem og syltet perleløk
Oksehaleterrine med løkkompott og sultanrosiner
Osteanretning med de beste oster fra Midt-Norge servert med aprikosmustardo og grissini
Sitronterte gratinert med italiensk marengs
Klassisk tiramisu

Pris Kr. 525,-

***

Smårettbuffèt

Chilidampede blåskjell fra Åfjorden
Røkte reker og aioli
Jordskokksuppe med spekematcrust fra Øyna gårdsmat
Tomatsalat med salatost fra Eggen gård
Hjemmelagde pølser av røroskalv
Kjøttboller fra Meråker i spicy tomatsaus
Saltbakte mandelpoteter fra Kvikne
Serveres med hjemmelaget focaccia

Pris Kr. 345,-

***

Ni Muser`s Trøndertapas

Blåskjell fra Åfjorden dampet med Dahls pils og sitron
Bruschetta med krabbesalat fra Hitra
Frøyalaks serveres med wasabimajones og soyaperler
Oksefilèt diablo fra Røros serveres med grillet paprika
Karvenakke fra Øyna gårdsmat med melon og pistasjkrokan
Tomatsalat med salatost fra Eggen gård
Saltbakte mandelpoteter
Hjemmelaget lamme bratwurst
Byggrynsrisotto med soltørket tomat
Fjelldronning fra Avdem
Serveres med aprikosmustardo og Husabrød
Serveres med hjemmebakt brød og aioli

Pris kr. 495,-

Åpent


Mandag - Søndag11:00 - 22:00 (kjøkkenet har åpent til 19.00)

Bispegata 9A
7012 Trondheim
Tlf. 73 53 63 11

Følg oss på Instagram

[instashow columns=”5″]