Vi på Ni muser inviterer til peppekakekonkurranse.

Temaet for konkurransen er “Jul i Trondheim”. Med det åpner vi for stor kreativitet og mange muligheter. Julestemning, julepynt, en julepyntet bygning eller kanskje en hel bydel. Ingen bidrag er for små og nesten ingen er for store.

Hovedråvarene i utstillingen skal være pepperkake og/eller sukker. Med hovedråvare menes at minimum 80% av ditt bidrag skal være laget av pepperkake og/eller sukker. Platen som utstillingen står på regner ikke som råvare. Utstillingen må ikke være tyngre eller større enn at den kan flyttes.

Alle bidrag må leveres 28. november mellom 12.00 og 18.00.
Selve bidraget skal IKKE merkes med navnet til den/de som har laget det. Det vil bli merket med nummer under utstillingen. I tillegg skal alle bidragene ha et navn, eks. “Bybro i vinterland”.

Utstillingen åpner torsdag 29. november og vil stå frem til 21. desember. 

Alle som kjøper noe eller spør får med seg en stemmeseddel som de kan bruke for å stemme fram sin favoritt.

Alle som er med og stemmer er med i trekningen av en stor julekurv.

Alle utstillere inviteres til juletapas og åpning av utstillingen torsdag 29. november kl. 18.00. Ni Muser byr på juletapas og god stemning. Den enkelte må kjøpe drikke selv.

Har du lyst til å delta? Utfordre gjengen, klassen eller jobben til et sosialt prosjekt før jul!

Påmelding

For å sikre at vi har nok plass til alle ønsker vi en forhåndspåmelding innen 21. november. Send e-post til [email protected] med “pepperkakekonkurranse” i emnefeltet.

Andre opplysninger vi trenger i e-posten er:

  • Navn på de som skal lage bidraget
  • Ca. hvor stort bidraget vil være
  • Telefonnummer til en kontaktperson

 

Vi ser frem til å motta din påmelding!