Foto: Tom Gustavsen

Vår Matprofil

Matprofilen på Café Ni Muser er et resultat av min kokkereise igjennom 20 år.

Barndommen er den tiden hvor mennesker formes for resten av livet, det samme kan man kanskje si om en læretid også. Min kokkebarndom var som lærling på Hotel Røros, her fikk jeg jobbe mye med lokale råvarer og gamle mattradisjoner. Verdien av lokal mat og dens røtter har jeg siden den gang hatt med meg. Etter at jeg tok fagbrevet som kokk, har jeg jobbet ved flere store og spennende kjøkken som har gitt meg mange erfaringer og tanker om mat.

Menyen på Ni Muser er basert på mye lokale råvarer, men også gode råvarer fra det internasjonale kjøkken. Rettene er en blanding av klassikere og lokale tradisjoner, med litt påvirkning av det franske kjøkken. Men viktigst av alt, ønsker vi å servere god og ekte mat på en ærlig måte.

Geir – Daglig leder og kjøkkensjef

Ta gjerne kontakt

Bispegata 9A
7012 Trondheim
Tlf. 73 53 63 11