Vår Matprofil

Matprofilen på Ni Muser er et resultat av min kokkereise igjennom 20 år.

Barndommen er den tiden hvor mennesker formes for resten av livet, det samme kan man kanskje si om en læretid også. Min kokkebarndom var som lærling på Hotel Røros, her fikk jeg jobbe mye med lokale råvarer og gamle mattradisjoner. Verdien av lokal mat og dens røtter har jeg siden den gang hatt med meg. Etter at jeg tok fagbrevet som kokk, har jeg jobbet ved flere store og spennende kjøkken som har gitt meg mange erfaringer og tanker om mat.

Menyen på Ni Muser er basert på mye lokale råvarer, men også gode råvarer fra det internasjonale kjøkken. Rettene er en blanding av klassikere og lokale tradisjoner, med litt påvirkning av det franske kjøkken. Men viktigst av alt, ønsker vi å servere god og ekte mat på en ærlig måte.

Geir Daglig leder og kjøkkensjef

Catering

Vi leverer også cateringtjenester!

Hvis det er noe vi er litt ekstra stolte av på Ni Muser, så er det vårt konditori!

Les mer her!

Meny

Chèvre salat

Gratinert Chèvre, rødvinskokt pære, valnøtter, gastrikk og granateple.  Gluten (hvete), melk, nøtter
Kr. 155,-

Salat Nicoise

grillet tunfisk, egg, asparges, potet, tomat, oliven og sennepsmajones. Egg, fisk, sennep
Kr. 165,-

Fransk løksuppe

Gratinert ostebrød. Gluten (hvete), melk 
Kr. 135,-

Sellerirotsuppe

syltet sopp, gressløk og persillerotchips. Melk, selleri
Kr. 145,-

Høst-sandwich

Ristet surdeigsbrød, Selbu blå, soppstuing, bacon og ruccolasalat. Gluten (hvete), melk, selleri
Kr. 165,-

Omelett

Kylling, spinat, cherrytomat, gratinert med Brie, serveres med salat. Egg, melk
Kr. 155,-

Gratinert torsk

Duchesse potet, rotgrønnsaker, reker og safransaus. Skalldyr, egg, fisk, melk, selleri
Kr. 175,-

Ravioli med tomatsaus

Serranoskinke, avocado, soltørket tomat, mozzarella og ruccolasalat. Gluten (hvete), egg, melk
Kr. 165,-

Ni Muser burger

gratinert med Brie, bacon, trøffelmajones, bakte mandelpoteter og bearnaisesaus. Gluten (hvete), egg, melk
Kr. 185,-

Brødbuffet

godt hjemmelaget brød med spennende tilbehør. Hvete, egg, fisk
Kr. 185,-

Rekesmørbrød

Egg, lakserogn, aioli og sitron
Kr. 135,-

Roastbeef smørbrød

Dansk remulade, rødløksmarmelade og kapers
Kr. 125,-

Røykalaks smørbrød

Eggesalat, sort rogn, lime og gressløk
Kr. 125,-

Brie- og Serranoskinke

Bakt fiken, valnøtter og tomatsyltetøy
Kr. 125,-

Ciabatta

Kyllingsalat, ananas og carry
Kr. 85,-

Frøbriks

Røkt laks med eggesalat
Kr. 85,-

Frøbriks

Selbu blå, tomat-jam og bacon
Kr. 85,-

Rugbriks

Sauterte grønnsaker og humus
Kr. 85,-

Ukas lunsjrett

Ukas lunsj 19.3 – 23.3 :Moussaka med salat, hvitløksbrød og tzatziki.

Mandag til fredag mellom kl. 11 – 14 serverer vi ukas lunsjrett. Retten er ny hver uke og passer godt som en kjapp lunsj, da vi garanterer at du får maten innen 5 minutter. Får du ikke maten i tide, får du et gavekort på en ny ukas lunsrett. Prisen Kr. 125,-  Velkommen! 

Lunsj


Mandag - Søndag11:00 - 16:00

Middag


Mandag - Søndag16:00 - 19:00 (åpent til 22.00)

Café Ni Muser


Bispegata 9A
7012 Trondheim
Tlf. 73 53 63 11

Følg oss på Instagram