Mat og Vinkurs

Mat og vinkurs passer for vennegjengen, kollegaene eller syforeningen for mellom 10 – 20 personer.
Matrelaterte kurs blir holdt av Geir mens dessert- og sjokoladekurs blir holdt av Dan Anders.
Vi starter kusene med våre tanker og ideer bak temaet, før vi lager delprodukter og ferdige retter. Det blir smaking og evaluering underveis. Under matkursene blir det også flettet inn litt vin og kombinasjoner underveis.

Kurs 1. Forberedelse til hjemmeselskapet

Her har vi fokus på råvarer som finnes i butikken og tilberedninger som egner seg hjemme. Vi tar tak i både retter til buffèt og som deler av en meny som kan serveres smart uten servitører. Vi tar også for oss litt råd og tips for oppdekking, gjennomføring og drikkevalg.
Kurset inkluderer to drikkeenheter og mat tilsvarende et måltid.

Pris kr. 495,- per pers.

Kurs 2. Oppdag Trøndelag i nærbutikken

Vi tar tak i lokale råvarer som finnes tilgjengelig og tilberedningsmetoder som egner seg hjemme. Vi lager retter som egner seg til hverdags og fest ut av glemte lokale tradisjoner. Etter denne kvelden er det ikke sikkert du serverer ribbe på julaften eller filet til fest.
Kurset inkluderer to drikkeenheter og mat tilsvarende et måltid.

Pris kr. 525,- per pers.

Kurs 3. Konditoriets hemmeligheter

Dette er to års læretid på 2 timer. Her deler Dan Anders sine kunnskaper om prinsippene i konditorfaget. Grunnkremer, masser, deiger, teknikker og ferdige produkter. Dette er kurset for hjemmebakeren som vil ha en aha-opplevelse og ønsker å se en fagmanns teknikker.

Pris kr. 425,- per pers.

Kurs 4. Sjokoladekurs

På dette kurset tar vi utgangspunkt i råvaren sjokolade, eller covertyre som det bestemte navnet er. Vi forklarer råvarens egenskaper og muligheter. Vi viser tempereringsprosessen av covertyre og lager noen desserter og litt konfekt. Dette er kurset for de som har prøvd å lage pynt med kokesjokolade så vel som kokker som vil lære mer om sjokolade og dens egenskaper.

Pris kr. 455,- per pers.

Ta gjerne kontakt

    Café Ni Muser


    Bispegata 9A
    7012 Trondheim
    Tlf. 73 53 63 11