🌟 Duoen Bye Lila består av vokalist Lisbeth-Anita Grimsø Olsen og vokalist Liv Andrea Hauge. Sammen skriver de musikk inspirert av den skandinaviske jazzscenen, musikk hvor tekst og melodi påvirker hverandre og formes parallelt. De er veldig opptatt av at det komponerte aldri står i veien for improvisasjon og spontanitet – formene på låtene skapes i øyeblikket, og de ønsker alltid å utfordre og overraske hverandre. Lisbeth-Anita og Liv har syns det har vært svært befriende og gøy å gjøre dette i duoformat, da frihet og spontanitet har fått stort spillerom. I oktober skal de spille inn sitt debutalbum i Propeller Studio.

Lisbeth-Anita og Liv spiller også sammen i jazzsekstetten Ladybird Orchestra som slipper plate 17. september på Jazzland Recordings. Mandag 7. februar kl. 19 spiller de i KonsertGalleriet!

Kjøp billett her!

Liv er pianist og låtskriver i bandet Kongle Trio, som blant annet er finalister i årets JazzIntro, og Lisbeth-Anita synger i Oslo 14. De har mest erfaring fra større ensembler, og syns det har vært svært befriende og gøy å utforske duoformatet, da frihet og spontanitet har fått enda større spillerom. 🎤🎤

Lyst til å høre en liten smakebit? 🎧 Se her!