Tradisjon tro avslutter vi denne sesongen med julekonsert i KonsertGalleriet! Trio no Treble er igjen klar for å få oss i julestemning. Hvilke overraskelser har de på lur denne gangen? Kom selv og hør mandag 16. desember kl. 18!

Billetter: 200/150,- kontant eller kort i døra.

Trioen består av Lars Marius Hølås (bratsj), Eivind Rossbach Heier (cello) og Jostein Bolås Brødreskift (kontrabass). Trio no Treble ble stiftet sommeren 2017, og har siden oppstarten spilt flere suksessfulle konserter i Trøndelagsregionen, rundt i Norge, og i Serbia. De har også vært festivaltrio på Festspillene i Helgeland, samt spilt egne konserter på Hamar og Operaen i Oslo, for å nevne noen. Fremtidige konserter er blant annet i Luleå, Murmansk, Mandal, og de er igjen invitert tilbake til å opptre under Opereafestukene i Kristiansund.

Trioen spiller alt fra klassisk musikk til folkemusikk og popmusikk. Med andre ord så spiller trioen musikk i alle genre og til alle anledninger.

Medlemmene i Trio no Treble er allsidige musikere med regelmessige engasjementer i blant annet TrondheimSolistene og Trondheim Symfoniorkester.  De har alle Bachelor- og Mastergrad fra NTNU Institutt for musikk, og de har hatt studieopphold i Tyskland, Sveits og Sverige.