1. april kommer Johanne Flottorp til Trondhiem for spille for TrondheimFOLKs fantastiske publikum. Gled dere til en kveld med tøffe og myke og personlige hardingfeletoner. Dette er en konsert for alle folkemusikk-interesserte!

Billetter kjøpes her!

Johanne Flottorp frå Åmli ga høsten 2018 ut sin første soloplate med slåtter fra hjemtraktene og områdene rundt. Spillestilen hennes er energisk og kraftfull, og hun jobber med det råe og kvasse i uttrykket der det trengs, kombinert med det såre og vare der det passer bedre. I 2017 blei Johanne uteksaminert fra Norges musikkhøgskole, der hun har konsentrert seg om spillet fra Tovdal, Setesdal og Vest-Telemark de siste årene. Kort tid etter eksamen gikk hun igang med å forberede plateinnspillingen, og i april året etter var hun i Ormøy kirke sammen med tekniker og produsent Niels Jørgen Røine og spelte inn favorittslåttene sine. Blant dem er alt fra velkjente setesdalsgangere i nye former til ukjente teleslåtter som ikke legger noe imellom.

Pressen skriver dette om debutalbumet til Johanne Flottorp:
«Her har du ein utøvar som har gjeve seg sjølv oppgåva å gjere slåttane til sine eigne, men med stor respekt for kjeldene. Flottorp si plate er rett og slett glitrande. (…) Flottorp gjer noko så fantastisk som å «berre» spele bra, utan fiksfakseri og utan store rop ut om det eine eller det andre», Folkemusikk

«Det låter uansett fortryllende.», Dagens Næringsliv

Hør henne på Spotify!