Mandag 26. august kl. 19.00 får vi besøk av tidligmusikkduoen Hilde og Andreas i KonsertGalleriet!

Billetter: 150/100 kort eller kontant i døra

Hilde Gjermundsen (sopran) og Andreas Lines (lutt) har i flere år jobbet med å finne de sterke og klare uttrykkene som ligger begravd i gamle musikkskatter. De børster støvet av 400 år gammel musikk og lager musikkmagi som taler direkte til hjertet hos tilhøreren.
På denne konserten får vi være med på en kontrastfylt reise fra det engelske hoffet til rikmannstuene i Venezia. Vi får høre John Dowlands dystre melankoli og Barbara Strozzis ekspressive skildringer av sjalusi og lengsel, i tillegg til andre komponister fra samme tidsperiode.

Hilde Gjermundsen er sopran og spesialiserer seg innenfor barokk og renessansemusikk, men hun er også mye benyttet som solist innen nyskrevet musikk. Hun arbeider som sanger i flere profesjonelle ensembler i Norge og Danmark og har vært med på operaforestillinger, teater og mange plateinnspillinger med disse ensemblene. I Norge er hun jevnlig engasjert som sanger i
blant annet Det Norske Solistkor, Trondheim Barokk og Trondheim Vokalensemble.
Andreas Lines er klassisk gitarist og luttenist, og har sin utdannelse fra NTNU, Institutt for musikk hvor han fullførte sin mastergrad i 2014. Også han spesialiserer seg på tidligmusikk og er aktiv som
frilansmusiker. Foruten duoen med Hilde spiller han blant annet i den romantiske gitarduoen Sapere Aude Guitar Duo som platedebuterte i 2017 med albumet «Notre Ennuis».

Hjertelig velkommen!