Søndag d. 26. mai kl. 19 blir det rendyrket bluegrasskveld i KonsertGalleriet! Kvelden starter med ett kort sett fra det nystartet bluegrassband Bluegrass FTW, før plateaktuelle Haley’s Comet går på scenen.

Billetter: 200/130 kort eller kontant i døra

Bluegrass FTW består av Arild Meen Halsøy (mandolin), Frank Runar Gansmo (kontrabass), Hans Martin Storrøsten (gitar) og Fritz Flåmo Eidsvaag (banjo). Repertoaret består av tradisjonell bluegrass fra Amerika og dette er den første konserten de spiller sammen.
_____________________________________________________

Haley’s Comet består av Magnus Wiik og Meade Richter. Duoen er plateaktuell med et todelt prosjekt som ble lansert samtidig i februar i år – studioalbumet Can’t Make A Living og livealbumet Live at Gjendesheim. Med Can’t Make A Living har duoen bevegd seg fra sin dyrking av erketradisjonelt (i amerikansk forstand) banjo- og felesamspill mot et mer moderne, intrikat og nesten kammermusikalsk lydbilde.
Vi får sannsynligvis høre mye av denne plata i KonsertGalleriet denne søndagen. Live at Gjendesheim er en hyllest til de norske fjell, og består av opptak fra to dager med spillejobber som duoen har gjort i Jotunheimens storstue, Gjendesheim.

Meade Richter (fele) er en av USAs fremste unge felespillere, og etter å ha vunnet den prestisjetunge felekonkurransen under Fiddlers Grove i North Carolina tre år på rad fikk han ikke lov til å konkurrere mer! Meade har tatt master i jazz på NMH i Oslo og er særdeles aktiv i byens musikkmiljø.

Magnus Wiik (banjo og gitar) er en prisbelønt norsk multiinstrumentalist, som med band som Julie & The New Favorites og Open String Department har han fått kritikere til å rulle seksere og hevde at han spiller banjo, dobro og mandolin som om han skulle gjort det siden Bill Monroes glansdager.